Over cutie cakes

Hoi ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Leonie Aaldering, moeder van twee meiden en woon samen met mijn man en kinderen in Wierden. Sinds 2014 bak ik regelmatig vrolijke en feestelijke taarten op bestelling. Hierbij moet je denken aan cakesmash taarten, verjaardagstaarten voor zowel kinderen en volwassenen, dripcakes, naked cakes, fault line cakes, bruidstaarten, cutie koeken in allerlei vormen en maten en cupcakes.

Ik raakte geïnspireerd door het televisieprogramma Cake Boss van Buddy Valestro op TLC, hierdoor wilde ik dit zelf ook proberen, met succes. Het leuke van taarten bakken is dat je creatief bezig kan zijn en mensen blij kan maken met jou creaties.
Ik maak de taart helemaal naar jouw wens.

Wil je een taart bestellen? of heb je een vraag over één van mijn producten?
Je kan mij bereiken via mail, whatsapp , via mijn pagina messenger op Facebook of vul het contact formulier in.